Sibiu, Piata Aurel Vlaicu .Nr.11

Termeni si conditii

Excelenţă în agricultura de precizie.

Informatii despre site:

Site-ul web farmsmart.ro este administrat de S.C. AGROLAND CONSULT SRL cu,

sediul Social: Jud. Braşov, Sat Viştea De Jos Com. Viştea, Str. Principală, Nr.62, Ap.Cam.3

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Bun venit pe platforma noastră dedicată informațiilor despre agricultura de precizie și GPS-uri de tractor. Accesul și utilizarea acestui site sunt guvernate de acești Termeni și Condiții. Prin accesarea și utilizarea platformei noastre, vă angajați să respectați și să acceptați în mod implicit acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați platforma noastră.

2. Utilizarea Informațiilor

Informațiile furnizate pe această platformă sunt destinate exclusiv scopurilor educaționale și informative. Nu garantăm acuratețea sau actualitatea informațiilor prezentate. Utilizarea informațiilor din cadrul platformei se face pe propriul risc al utilizatorului.

3. Proprietatea Intelectuală

Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală legate de conținutul și designul platformei noastre aparțin în mod exclusiv nouă sau furnizorilor noștri. Utilizarea sau reproducrea conținutului fără permisiunea scrisă este interzisă.

4. Confidențialitate

Datele personale furnizate în timpul utilizării platformei noastre vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, stocăm și procesăm datele dvs. personale.

5. Limitarea Răspunderii

Nu ne asumăm nicio răspundere pentru pierderile sau daunele rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza platforma noastră. Nu garantăm că platforma va fi întotdeauna disponibilă sau fără erori.

6. Legături către Site-uri Terțe

Platforma noastră poate conține legături către site-uri terțe. Aceste legături sunt oferite doar în scopuri de conveniență. Nu avem control asupra conținutului acestor site-uri și nu ne asumăm nicio răspundere pentru acestea.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicată pe platforma noastră, iar continuarea utilizării acesteia după modificări reprezintă acceptul dvs. al noilor termeni.

8. Legea Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile statului în care ne desfășurăm activitatea.

Prin utilizarea platformei noastre, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru utilizarea platformei noastre!

  • ANPC