Sibiu, Piata Aurel Vlaicu .Nr.11

DESPRE NOI

Excelenţă în agricultura de precizie.

Am inceput comercializarea produselor destinate agriculturii dupa o experienta de 15 ani in agricultura. Ne-am concentrat activitatea pe cultura vegetala si zootehnie. Am cultivat aproximativ 700 de hectare, iar ferma noastra are 800 de vaci de lapte.

Focusul nostru este pe produse si servicii inovatoare. Ne dorim ca fermierii sa obtina eficienta si randament maxim in activitatea lor, chiar si atunci cand se confrunta cu o lipsa acuta de personal calificat sau necalificat.

Agricultura de precizie este una dintre ramurile principale ale companiei noastre. Conceptul de agricultura de precizie este deja cunoscut si folosit in Romania. In timp, fermierii au realizat beneficiile pe care le au in urma folosirii utilajelor de precizie. Cele mai importante sunt reducerea costurilor si cresterea eficientei .

Cu ajutorul noilor tehnologii si a agriculturii de precizie, munca fermierilor va fi una mult mai usoara, automatizata si va duce la cresterea productiei si profitului companiilor din domeniu.

Suntem reprezentanti exclusivi in Romania a mai multor branduri de top din lume.

Ce facem noi diferit? Testam in ferma noastra toate produsele pe care le comercializam. Ce noua ne place si vedem ca ne ajuta in munca noastra de fermieri, iti recomandam ulterior si tie.

  • ANPC